סלט עגבניות וויטני טעים, קל ומהיר להכנה עם עלי בזיליקום קצוצים, קוביות גבינת פטה שמשתלבת מצוין וצנוברים
מצרכים –
עגבניות וויטני – קופסה
עגבניות מיובשות – 3/4 צנצנת זכוכית קצוצות (או השתמשו במתכון שלנו לעגבניות מיובשות)
גבינת פטה – 250 גרם, חתוכה לקוביות קטנות
בזיליקום – כוס-קצוץ (45 גרם), עלי בזיליקום קצוצים
שום – 4 שיניים, קצוצות דק
בצל ירוק – 2 יחידות בינוניות קצוצים
מלח – קורט, לפי הטעם
פלפל שחור – קורט, טחון טרי – לפי הטעם
שמן זית – 1/4 כוס
חומץ בלסמי – 4 כפות
צנוברים – אריזת ניילון (100 גרם), מטוגנים
זיתים שחורים מצומקים – 100 גרם
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את כל מצרכי הסלט פרט לצנוברים. משהים למשך כחצי שעה לספיגת הטעמים.
2.לפני ההגשה זורים מעל את הצנוברים ומגישים עם פוקצ`ה חמה וטרייה
3. בתיאבון