קפיצה לתאילנד

מה צריכים:

  • 4 כוסות גרגירי תירס מתוק (טרי או שימורים)
  • 1 עגבניית מגי קצוצה
  • 1 מלפפון ארומטו קצוץ
  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק
  • 1/4  כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2  כפות שמן זית
  • 1  כף מיץ לימון
  • 1  כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה (אופציונלי)
  • 1/4 כוס בוטנים קלויים קצוצים (אופציונלי)

איך מכינים:

  1. בקערה גדולה, ערבבו יחד את גרגירי התירס, העגבנייה, המלפפון, הבצל הסגול והפטרוזיליה.
  2. בקערה קטנה, ערבבו יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור.
  3. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו היטב.
  4. הוסיפו כוסברה ובוטנים קלויים (אם משתמשים) וערבבו שוב.

טיפים:

  • ניתן להוסיף לסלט ירקות נוספים לפי הטעם, כמו גזר, פלפל אדום או ירוק, או בצל ירוק.
  • ניתן לגוון את טעמי הרוטב על ידי הוספת תבלינים נוספים:צ’ילי מתוק, רוטב סויה או ג’ינג’ר טרי מגורר.

בתאבון!