קפיצה לתאילנד
מה צריכים:
- 4 כוסות גרגירי תירס מתוק (טרי או שימורים)
- 1 עגבניית מגי קצוצה
- 1 מלפפון ארומטו קצוץ
- 1/2 בצל סגול קצוץ דק
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות שמן זית
- 1 כף מיץ לימון
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1/4 כוס כוסברה קצוצה (אופציונלי)
- 1/4 כוס בוטנים קלויים קצוצים (אופציונלי)
איך מכינים:
- בקערה גדולה, ערבבו יחד את גרגירי התירס, העגבנייה, המלפפון, הבצל הסגול והפטרוזיליה.
- בקערה קטנה, ערבבו יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור.
- שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו היטב.
- הוסיפו כוסברה ובוטנים קלויים (אם משתמשים) וערבבו שוב.
טיפים:
- ניתן להוסיף לסלט ירקות נוספים לפי הטעם, כמו גזר, פלפל אדום או ירוק, או בצל ירוק.
- ניתן לגוון את טעמי הרוטב על ידי הוספת תבלינים נוספים:צ’ילי מתוק, רוטב סויה או ג’ינג’ר טרי מגורר.
בתאבון!