מחממים את החורף
מרכיבים:
- 1 בצל קצוץ
- 2 גזרים
- 1 קילו עגבניות וויטני אדומות וצהובות חתוכות דק
- 3 שיני שום
- 1 גבעול סלרי
- 1 כף רסק עגבניות
- תיבול: מלח, פלפל
הכנה:
- חממו סיר עם מעט שמן זית, והוסיפו את הבצל, הגזר, הסלרי והשום. טגנו עד להזהבה.
- הוסיפו את העגבניות החתוכות ורסק העגבניות, וערבבו היטב.
- מזגו כ-1 ליטר מים לסיר, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש.
- שלו את המרק על להבה נמוכה במשך כחצי .
- השתמשו בבלנדר כדי לטחון את המרק למרקם חלק.
- התאימו את התיבול לפי הטעם והגישו חם.
טיפ: אם רוצים לשדרג את המרק ולהפוך אותו למנה משביעה שמתאימה לילדים, הוסיפו כף אורז או פתיתים ל-15 הדקות האחרונות של הבישול.
בתאבון !