לחם עגבניות מגי מפנק ומושחת
זה אולי יפתיע אתכם, אבל גם עגבניות יכולות להיות מזון מנחם
מגי שלנו רקחה במיוחד עבורכם את המתכון האמריקאי שאתם עוד לא מכירים, וכדאי שתכירו: לחם עגבניות מפנק ומושחת, בדיוק כמו שאנחנו צריכים בסוף יום עבודה ארוך.
הוא קל, פשוט וטעים כל כך, שלא תרצו לחלוק עם אף אחד אחר.
איך מכינים את הפלא הזה?
נתחיל במצרכים:
1 ליטר עגבניות מגי עסיסיות, טריות, מלאות בטעם וארומה משובחים במיוחד (אם תוסיפו וויטני- הרי זה משובח!) טחונות גס (לא עד מים!)
10 פרוסות לחם לבן שלא בטוח שיעבור אצל הילדים ככריך (ניצול מקסימלי של חומרי גלם) או אפילו חלה שנשארה משבת
1/2 כוס סוכר
1/2 חבילת חמאה
מה עושים?
יוצקים את העגבניות לקדירה של 2 ליטר ומרססים או משמנים.
מערבבים פנימה את הסוכר.
קורעים 8 פרוסות לחם לחתיכות (משאירים את הקשה, הכי טעים!) ומערבבים בעדינות לתוך העגבניות.
קורעים את שתי הפרוסות האחרות לחתיכות ומניחים ממש מעל. חותכים את החמאה לחתיכות דקות דקות ומכסים את החלק העליון.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, ואופים 45 דקות.
ספרו לנו איך יצא