לדר אבטיח

ממש כמו הטעם שזכור לכולנו מהילדות, רק באבטיח!

מצרכים:
8 כוסות אבטיח פומה חתוך לקוביות
1/2 כוס אבקת סוכר
מיץ של ליים אחד (אפשר גם לימון, אבל ליים מעדן את הטעם)

מה עושים?
חממו תנור ל -170 מעלות והניחו בתבנית נייר אפייה גדול עם שוליים.
שמנו קלות בתרסיס שמן.
בבלנדר טחנו אבטיח עד למרקם חלק. מעל מסננת רשת דקה מרופדת בבד גבינה (או מגבות נייר), מרוקנים כמעט את כל הנוזלים ממחית אבטיח עד שישארו לכם כ -2 כוסות מוצקי אבטיח. (שמרו את המיץ!)
בקערה בינונית, ערבבו מוצקי אבטיח, אבקת סוכר ומיץ ליים.
שפכו את התערובת בין שני ניירות אפייה מוכנים, מרחו בעזרת מרית לקבלת שכבה אחידה וחלקה.
אפו את התערובת עד לייבוש מלא (לא דביק),בין 3 עד 4 שעות.
בעזרת מספריים חותכים לרצועות אנכיות ומגלגלים.

בתאבון!