הברוסקטה של מגי
חומרים לסלסה:
- 3 עגבניות מגי
- חצי מנגו
- חופן עלי נענע
- חופן עלי בזיליקום
- שן שום אחת
- שמן זית
- לימון
- מלח ים
אופן הכנה:
- חותכים את העגבניות ללא הגרעינים לקוביות קטנות, מוסיפים קוביות של מנגו טרי, נענע ובזיליקום קצוץ.
- מטבלים בסמוך להגשה בלימון, שמן זית איכותי ומלח גס.
הצעת הגשה:
- לוקחים חצי בגט ירושלמי וקולים אותו על מחבת פסים עם מעט שמן זית, מורחים מעל לאבנה כבשים/עזים ומסדרים את סלט העגבניות מעל. ניתן להוסיף ביצה עלומה או ביצה קשה של שלוי.
קרדיט: שף אורן אלון