קלאסיקה קיצית
מה צריכים?
4 עגבניות מגי בשלות
חופן עלי בזיליקום טריים
125 גרם מוצרלה
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
איך מכינים?
- מחממים את התנור ל-200 מעלות
- חוצים את העגבניות לשניים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- מזלפים מעל שמן זית, מלח ופלפל
- אופים בתנור כ-20-25 דקות, עד שהעגבניות רכות ומקבלות צבע שחום
- מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט
- חותכים את המוצרלה לפרוסות
- מעבירים את העגבניות הצלויות לצלחת, מוסיפים את עלי הבזיליקום, פרוסות המוצרלה ושמן זית נוסף
- מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים
בתאבון!