קלאסיקה קיצית

מה צריכים?

4 עגבניות מגי בשלות

חופן עלי בזיליקום טריים

125 גרם מוצרלה

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

איך מכינים?

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות
  2. חוצים את העגבניות לשניים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  3. מזלפים מעל שמן זית, מלח ופלפל
  4. אופים בתנור כ-20-25 דקות, עד שהעגבניות רכות ומקבלות צבע שחום
  5. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט
  6. חותכים את המוצרלה לפרוסות
  7. מעבירים את העגבניות הצלויות לצלחת, מוסיפים את עלי הבזיליקום, פרוסות המוצרלה ושמן זית נוסף
  8. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים

בתאבון!