מתאבן גבינות ועגבניות מגי
לילות הקיץ החמים מושלמים לפגישה נפלאה עם חברים ובני משפחה לארוחה טעימה, שתייה ושיחה נהדרת! הוסיפו את הטאץ’ המיוחד למפגש שכולו אהבה עם מתכון למתאבן עגבניות וגבינות.
מה אתם צריכים?
4 עגבניות מגי עגלגלות, מתקתקות, מלאות בטעם נפלא וארוחה משובחת!
1 גליל גבינת עיזים
1 כף פטרוזיליה, קצוצה
1/2 כוס פסטו
מלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם
מה עושים עם כל זה?
פורסים כל מגי טעימה ל4 פרוסות שוות ומניחים במגש לתנור על נייר אפייה.
מתבלים את העגבניות במלח ופלפל שחור. פורסים את גבינת העיזים לחלקים שווים ומניחים מעל כל עגבניה. מוסיפים כפית פסטו על גבי כל פרוסה של גבינה.
מניחים את תבנית העגבניות בתנור, ומקפידים לפקוח עין מקרוב על העגבניות בזמן שהן בתנור.
תהליך הבישול צריך לקחת רק כ-4 או 5 דקות. כאשר הפסטו נמס והגבינה מתחילה לבעבע, הוציאו את התבנית מן התנור. נותנים לעגבניות להתקרר מעט ומגישים כשעדיין חם
כתוספת או מתאבן. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה, ובתאבון