הברוסקטה של מגי

חומרים לסלסה:

  • 3 עגבניות מגי
  • חצי מנגו
  • חופן עלי נענע
  • חופן עלי בזיליקום
  • שן שום אחת
  • שמן זית
  • לימון
  • מלח ים

אופן הכנה:

  1. חותכים את העגבניות ללא הגרעינים לקוביות קטנות, מוסיפים קוביות של מנגו טרי, נענע ובזיליקום קצוץ.
  2. מטבלים בסמוך להגשה בלימון, שמן זית איכותי ומלח גס.

הצעת הגשה:

  • לוקחים חצי בגט ירושלמי וקולים אותו על מחבת פסים עם מעט שמן זית, מורחים מעל לאבנה כבשים/עזים ומסדרים את סלט העגבניות מעל. ניתן להוסיף ביצה עלומה או ביצה קשה של שלוי.

קרדיט: שף אורן אלון