קחו את זה צ’יפס

יום הצ’יפס הבינלאומי הוא הזמן המושלם לפלפל את העניינים עם צ’יפס מפלפל שארפ. חטיף בריא וטעים שתוכלו לאכול בלי לחשוב פעמיים.

מה צריכים?

2 פלפלים כתומים של שארפ

1 כף שמן זית

1/2 כפית כמון

1/4 כפית פלפל שחור

מלח לפי הטעם

איך מכינים?

חותכים את הפלפלים לפרוסות דקות.

מערבבים את הפלפלים עם שמן הזית, הכמון, הפלפל השחור והמלח.

מסדרים את הפלפלים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות, או עד שהפלפלים פריכים.

טיפים:

ניתן להוסיף לתערובת התבלינים גם פפריקה, אבקת שום או גרידת לימון.

ניתן להגיש את צ’יפס הפלפלים עם מטבל טעים, כמו גוואקמולי או רוטב צ’ילי.

צ’יפס פלפל הוא חטיף בריא וטעים, שמתאים לכל גיל.

תהנו!